Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je tvoj leopard ovaki krivi ili ona sa ravnim nosačem glave?Kakvi su ti deflektori na leopardu, daj neku sliku. Moj leopard nece bas lepo da zaore ako je jaka masa, hoce da ostavi cupavo.
Ovaki krivi su kratki te oće da guši kod kopirnog točka(kad je jaka kuružnja(po bunjevački)) ali bolje zavrne zemlju od 757,imam oba pa znam u šta sam gledao ,deflektori obavezni,i bude to sve ok,pa dokaz tome je i prošlogodišnje oranje onog člana koji ima one boce piva u avataru(zaboravih ime) samo je on produžio malo plug, ima slika iz oranja . Oranje - Strana 628Kako zaoravaju masu ovi leopard plugovi,ali onako dobru jaku masu,što bi rekli kako gutaju?
Kako ovde neki kazu "pukao top"......
opran,podmazan,daske nauljene,odkacen i do oranja naleto za repicu aj zdravo.....
Evo slika deflektora.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Samo nisu 1000 din ko sto si mi rekao...2500 kom sa nosacem...bio kod branka pre neki dan