Stariji čovek pa se rado seća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sada 280 radnih sati od septembra, videcemo dalje. Mada evo kum moj pazario 3 glave obrtac VN farmer L950 i ove jeseni stari jx 95 ga lepo vukao. Mada stvarno do sada nikakvih problema nije imao sa tim JX 95 star sigurno jedno 6,7 godina ...radi 100 kj i to mu je pored fergusona jrdini traktor. isto tako znam barem jos dva jx 95 koji su se za sada odlicno pokazali a kupljeni su u vreme Vaita i njihove akcije na sajmu. bese mislim 28 k evra tada traktor.Ti jx i nisu sposobni za vise , ovaj u selu opet treba da otvara mjenjac , sastavili ga u proljece , a nije ni poceo da ore. I onda kazu rus nevalja.
Rus je bolji, eno i Kris80 nije znao da ti traktori "nisu" za 3 brazde, sad se lomi da uzme veci, oci mu otvorili.Za sada 280 radnih sati od septembra, videcemo dalje. Mada evo kum moj pazario 3 glave obrtac VN farmer L950 i ove jeseni stari jx 95 ga lepo vukao. Mada stvarno do sada nikakvih problema nije imao sa tim JX 95 star sigurno jedno 6,7 godina ...radi 100 kj i to mu je pored fergusona jrdini traktor. isto tako znam barem jos dva jx 95 koji su se za sada odlicno pokazali a kupljeni su u vreme Vaita i njihove akcije na sajmu. bese mislim 28 k evra tada traktor.
Rus je bolji, eno i Kris80 nije znao da ti traktori "nisu" za 3 brazde, sad se lomi da uzme veci, oci mu otvorili.
Sinoc sam kod mene u kraju obisao jednog 6820 sa plugom 4-1, obezglavili ga.Lepo to kod vas ide,ovde bez 40ks po brazdi nemere...
Pretpostavljam da je u pitanju Kverneland plug? Ako je taj, on vec duze vreme ore sa 4-1 (greda viri) a i ore bas svasta.Sinoc sam kod mene u kraju obisao jednog 6820 sa plugom 4-1, obezglavili ga.
Ljudi maxum 5.5 tona jx 4.5 o cemu pricamo. Gume standardne na maxumu 520 na jx 480. Menjaci skroz drugaciji. Onda plugovi,zahvati, tip zemljista. Uglavnom nije uporedivo.Maxxum 125 ce pojesi JX95. 4 brazde 7 brzinom mnora vuci, ili 9 brzinom kada su laksi uslovi.
Bas taj, lane je i manj zelenko bio obezglavljen, sad su ravnopravni oba po 3 glave.Pretpostavljam da je u pitanju Kverneland plug? Ako je taj, on vec duze vreme ore sa 4-1 (greda viri) a i ore bas svasta.