dragan.kovacev
Član
Znam da smo sa 757.2 orali oko 100kj. znaci 2 raonika. Onda navarim tvrdu elektrodu i ide kod kovaca na odkivanje i opet 100kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko otprilike može se uzore ha/kj zemlje sa samooštrećim raonicima originalnim za vogela ,neki prosečan vek trajanja?
Kuhn ima fabricke raonike tupe u pm...dal nije za nas tip zemljista ili sta,ali i kljun i raonik je ko prst debeo...to sam pre par godina video na jednom,a pre par dana sam bio kod jednog domacina u Temerinu,kupio je preko prosperitatea 4 glave,isti slucaj...Mi smo na onom Kuhnu okretali spiceve i vrlo brzo je poceo kad naidje na tvrdo iako ima oko 1200kg. Sad treba da se menjaju spicevi ali ih nismo bas doterali do kraja kako neki rade.
Proverite prvo da li su te ispumpane gume tubeless ili sa unutrasnjom, da ne bi menjali gumu na sred njive zbog pokidanog ventila (kao jedan sto ga znam).
Koliko otprilike može se uzore ha/kj zemlje sa samooštrećim raonicima originalnim za vogela ,neki prosečan vek trajanja?
To je tacno. Ali i sto manji zahvat to je losije zaoravanje...U težoj zemlji što manji zahvat po glavi namestiti,lepše bude oranje,bar u mom slučaju.