Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu da se setim gde se tačno nalazi.Pošalji mu p.p i pitaj ga da ti pošalje slike.
Nije to put već parcela kroz koju prolazim, neko staro lucerište. Ja sam samo vratio par brazda ko uduta.Jel si to ostavio razor do puta odkle slikas?
Plaćaju 700 evra po hektaru.Zorane kolko kod vas placaju kiriju nasi sto iznajmljuju za sadnju paprike?
Jeste, Z.Morava je nekih 500m. desno od ove njive.Zorane jel ovo dolina Z. Morave ?? Deluje mi tip zemljista kao kod mene Samo imamo malo vece njive, ali I ovde u mnogim selima imaju muku sa malim parcelema a steta to je vrlo plodno zemljiste kad se uradi kako treba daje odlicne prinose. Ne zna se kome manje odgovaraju te sitne parcelice da li povrtarima ili ratarima
Zbog njih i mi trpimo. Uzimaju nam sve veće površine.Brisi ovo, nemoj kada nasi zakupodavci vide ima odmah da nam podizu arende