Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aha !!! Ko to pali po njivama pix sad da te navata poljocuvarska sluzbaI ja sam danas lepo orao, do oluje. A kukuruza na zemlji, srce boli...
Obrtaji 1800, brzina 9,5 km, dubina 30 cm,
Mogu da ga uhvate za Dzordila.Aha !!! Ko to pali po njivama pix sad da te navata poljocuvarska sluzba
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Jedan snimak sa današnjeg posla dok me nije oterala oluja...
Samo nemoj reci da si ovo orao sa regentom titan 120 svaka cast za kombinaciju 4 glave vario za 210ks laganica reci mi da li je radjeno nesto pre oranja kada ides toliku dubinu ?
Nisam ja palio, vise volim da zaorem ostatke, ali jbg, pale ljudi koji skupljaju kukuruz po celom ataru. Sve je sprzeno, katastrofa.
Imam kamenje na toj njivi. Prvi trag tockova od puta ide tik uz kamenje a drugog ni nema jer je on posejao zito. Znaci put od mog kamena do njegovog zita nema ni 1,5 metara... Dalje mislim da je sve jasno...Што газиш човеку жито?
koji zahvat pluga i dubina ?Mislim da je taj plug u pitanju . 165 ks nomiminalna ne 210. Tanjirana strnjika 2x, prvi put odma posle zetve a drugi krajem avgusta.
Agriitalia,Nervosol se zove.375eur izadje 1t.Bacio sam oko 300 kg/kj.De si to našao? Ima yara taj stajnjak u dzakovima ali je skup domacinski.Koriste ga obično u plastenickoj proizvodnji