Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sojiste se obično lakše ore, pa onda možeš misliti kako idu kukuruzovine.Ovo je super sitno kako izgledaju kukuruzovine koje sam ja orao.
Sojiste se obično lakše ore, pa onda možeš misliti kako idu kukuruzovine.
Uživo nije ni blizu sitno kako izgleda. Čovek probao na uvratine gruber preterati, ništa uradio nije.
Ostavi neku njivu i za mene. Samo da nadjem plug 6 glava vario. I eto me. Ima da picim 4 ha/h po mojoj matematici. Red bi bio da dodjes na neko od sledecih okupljanjaДобро сем те површине, опција за тачну брзину постоји и код мог кејсоње, а само се код за одређену величину гуме куца тај код, тј. за њен полупречник...
А што се тиче овог мог посла, то на окупљању има да расправимо на те нане....
Остави да презими, јер си са подривањем и тањирањем учинио боље него што радиш са превртањем и плугом...
Jedino imam na jednoj od tih njiva razbacen peletirani stajnjak i posle toga uradjen prohod setvospremacem.Nju razmisljam da uzorem da bi taj "stajnjak" bio u nizem sloju a ne u setvenom sloju. Ima li ko iskustva sa takvim djubrivom?