galicije83
Član
Јел то нешто на мој рачун?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Braća pravoslavna oru zemlju na najveće praznike u godini i posle psuju Boga što nema kiše i berićeta.
Molim te objasni koji su najveći praznici u godini ?Braća pravoslavna oru zemlju na najveće praznike u godini i posle psuju Boga što nema kiše i berićeta.
Данашња работа уз коментаре....мрско ми било да ћутим, па сам малко лапрдао у појединим тренуцима....
Plug je 15 coli, jos je pomeren jer nam tako odgovara tj. kejs ima nesto siri trag od ostalih u klasi, pa smo dobili finih 165cm zahvata.
Nisam pogresio zato sto sam stopericu upalio. Da to je vreme bez uvratina. Dodaj jos 20min max sa njima i to je to...Zemlja je laksa na tom delu atara
Kaže mi komšija da je juče probao u delu atara prema Tordi ali da se vlaga nije spustila dovoljno duboko i da fali još kiše.Probao je kukuruzište i suncukretište .Na gornjim zemlja ide,ali u ritu je katastrasno,fali jos kise, ja sam danas zavrsio,ali ima dosta da se ore po ataru.