Oranje

Kocka zeza,verovatno ventili malo mesaju,lako je da krene ali kada dodje da dize onda je muka,ja okrecem plug dok okrecem traktor i tu uvak malo ljulja,tjs neravno je ali nikada to nije uticalo na okretanje.

Мислим да је око 300+ еврића....

- - - - - - - - - -

Мене моја хоће да зеза у тренутку, ако мењам смер кретања трактора и ако сам повукао ручицу да обрнем плуг, али само ако је гас мали, на већем гасу тих проблема немам или ако рецимо прво прменим смер кретања трактору, па тек онда обрнем плуг...

Kada ores suvo i nekako,ako zalepi malo za dasku tesko okrece....Sa dva creva ide ako je sve uredu...Skini klip i odnesi kod hidraulicara da vidi sta je.

Ja nisam do sad ni jednom imao problem sa okretanjem uvek okrene iz prve i ove godine i prošle kad je bilo malo blatnjavo. Ali ovaj ima mehaničku kocku i nema da zeza jer je običan ventil koji preusmerava ulje.

Мислим да је око 300+ еврића....

- - - - - - - - - -

Мене моја хоће да зеза у тренутку, ако мењам смер кретања трактора и ако сам повукао ручицу да обрнем плуг, али само ако је гас мали, на већем гасу тих проблема немам или ако рецимо прво прменим смер кретања трактору, па тек онда обрнем плуг...

Mislim da je neko pisao da je uzeo nov klip, kocku i creva sve 350e

Kocka je (najjeftinije sam je nasao) za nekih 11500din pa cena ide sve do 150e. Radio sam jednom prijatelju taj sistem pre mesec dana.
Dodatno crevo. Redukcija nekoliko, brza spojka i cilindar sa tacno istim hodom klipnjace kao i originalni osim ako necete da varite drugi nosac.
Galicije, moguce da je oslabila pumpa ili je losije ulje a najverovatnije cilindar mulja ulje

Није ослабила пумпа, јер да јесте повершифт би показао бољку, а то је искакање при раду када се разгреје трактор. Мерена и држи када се трактор разгреје ваљано 190 бара на 1500 обртаја...када сам написао мали гас то еј обићно испод 1000 обртаја када се окрећем, а тада пумпа не може да направи ни у лудилу довољан притисак да истовремено обрне плуг и да промени смер кретања трактору (реверзер није механички попут масејевих или на дојчевима старијим, већ је електро реверзер на кејсу, нема потребе да се дира квачило)

Galicije sa istim traktorom kao tvojim samo malo mladjim, nikada to nije bilo problem. Uvek na leru sam okretao plug i sve je to radilo, pa da ima na daskama i 500kg zemlje okrenuce ga. Nesto tu nije ok kod tebe.

Није ослабила пумпа, јер да јесте повершифт би показао бољку, а то је искакање при раду када се разгреје трактор. Мерена и држи када се трактор разгреје ваљано 190 бара на 1500 обртаја...када сам написао мали гас то еј обићно испод 1000 обртаја када се окрећем, а тада пумпа не може да направи ни у лудилу довољан притисак да истовремено обрне плуг и да промени смер кретања трактору (реверзер није механички попут масејевих или на дојчевима старијим, већ је електро реверзер на кејсу, нема потребе да се дира квачило)

I kod mene mora malo da se doda gas

[video=youtube_share;Mw9IvPFNCW4]https://youtu.be/Mw9IvPFNCW4?t=3m46s[/video]

Na 3:46 se vidi kako se na leru obrce bez problema plug...

- - - - - - - - - -

Bojceticu, prvo proveri koliki protok ta pumpa na novim maksumima ima litara po minuti, pa onda komentarisi...

[video=youtube_share;Mw9IvPFNCW4]https://youtu.be/Mw9IvPFNCW4?t=3m46s[/video]

Na 3:46 se vidi kako se na leru obrce bez problema plug...

- - - - - - - - - -

Bojceticu, prvo proveri koliki protok ta pumpa na novim maksumima ima litara po minuti, pa onda komentarisi...

Nemam nameru da proveravam, jer sve radi dobro. Kad negde zapne onda cemo gledati parametre.:osmeh:

Javljaju za vikend padavine.Može da se ponovi scenario sličan kao 2007 godine kada je počela kiša u jesen i nije prestala skoro do Februara sledeće godine.

Nazad
Vrh