nikola ilic
Član
Kocka zeza,verovatno ventili malo mesaju,lako je da krene ali kada dodje da dize onda je muka,ja okrecem plug dok okrecem traktor i tu uvak malo ljulja,tjs neravno je ali nikada to nije uticalo na okretanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мислим да је око 300+ еврића....
- - - - - - - - - -
Мене моја хоће да зеза у тренутку, ако мењам смер кретања трактора и ако сам повукао ручицу да обрнем плуг, али само ако је гас мали, на већем гасу тих проблема немам или ако рецимо прво прменим смер кретања трактору, па тек онда обрнем плуг...
Није ослабила пумпа, јер да јесте повершифт би показао бољку, а то је искакање при раду када се разгреје трактор. Мерена и држи када се трактор разгреје ваљано 190 бара на 1500 обртаја...када сам написао мали гас то еј обићно испод 1000 обртаја када се окрећем, а тада пумпа не може да направи ни у лудилу довољан притисак да истовремено обрне плуг и да промени смер кретања трактору (реверзер није механички попут масејевих или на дојчевима старијим, већ је електро реверзер на кејсу, нема потребе да се дира квачило)
Kod tebe klima koči motor.
[video=youtube_share;Mw9IvPFNCW4]https://youtu.be/Mw9IvPFNCW4?t=3m46s[/video]
Na 3:46 se vidi kako se na leru obrce bez problema plug...
- - - - - - - - - -
Bojceticu, prvo proveri koliki protok ta pumpa na novim maksumima ima litara po minuti, pa onda komentarisi...
Mi nismo jos zakacili plugove, cekali ovu kisu pa da radimo ko svet, al palo svega 22l a treba jos toliko da bi proslo kroz oranicni sloj.