Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pričas kao neki klinac od 18 god.Dobro sam zapamtio jer sam se na jednom vozio izmedju kabine i sanduka 10-tak km, drzao se za sanduk a stajao na mjenjacu ,taj kamion nije bio kiper , imao 3 osovine , drzao nogom polugu reduktora da je ne slepamo do radione, sinhroni im odlazili , a i jednom kad smo skidali mjenjac/reduktor na kanalu pao sa dizalice skoro na nas. Povlacim rijec kad sam rekao da je imt 5170/3 smece, zaboravio sam na rabu, 5170 je imao i neku upotrebnu vrijednost za razliku od te rabe.
A ovaj baca ore
šteta traktora.....
Ono na snimku je jedna velika muka, nerazumem cemu onako silovanje deluje da je desni bocni lanac stegnut i leva kocnica celo vreme nagazena, nesto ocigledno ne valja. Sto se potrosnje tice kod mene je oko 30l hektar a i 40. nema prve brze ni sa jednim traktorm zato sto plugovi iskoce iz zemlje. prva brza moze u laganoj zemlji a u teskoj nema sta da trazi. danas sam morao da orem drugom sporom da bi se plugovi zadrzali na odrdjenoj dubini jel ako malo pozurim odmah iskacu.zemlja je strasno teska i veoma razlicita od njive do njive.Kad ideš polako,nema tu oranja.Brzina je bitna za kvalitet i potrošnju.Kod nas 539 ili ore sa 1 brazdom ili ni ne ore.Ovo što ja vidim na snimku mora da ide preko 20l po jutru.
Tu je resenje tezi plug, koji ne moze da iskoci iz zemlje.
pričas kao neki klinac od 18 god.
taj menjac je slomio samo vo,a nogom nisi mogao drzati reduktor jer nije spoljni