milovan vrsac
Član
Cici,jel posle ovih kisa ima nade za podrivac ili mora da se ore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čekamo Nikolu da iskomentariše i da oceni takvu mašinuKada cemo mi sa malim traktorima moci orati, ne zna se...558 od opreme za teske uslove ima samo blokadu
![]()
Jel mogu da imam problema u pripremi na prolece,ako radim po vlaznom sa podrivacem?Mislim da je gotovo sa podrivanjem za ovu sezonu. Mozes ti da radis sa njim ako se malo prosusi ali to nije to vise.
Ako mislis na mene,nisam kompetentan da ocenim 558 jer ga nisam imaoČekamo Nikolu da iskomentariše i da oceni takvu mašinu![]()
Kada ce prosusiti?Kod nas jedva da je neko poceo orati, ja jos nisam pipnuo, pocecu kad prosusi.
A neki jos psenicu seju....
Srđane je si li probao sa rešetkastim daskama da oreš tu zemlju, ipak rešetka ima manje kontakta sa zemljom a samim tim manje bi trebao da lepi i malo lakše da ide?
ako ne bude lepilo na radne organe,onda ce biti odlicno. Ako podrivac prevrce zemlju u povrsinskom sloju,a ne vuce samo crte onda je ok?Vlazna je zemlja. Mi smo sa podrivanjem prekinuli pocetkom oktobra kada su pocele kise. Posle smo radili sa gruberom a zadnjih nekoliko dana samo oranje. Mozes ti raditi sa podrivacem ali ces imati muke sa lepljenjem zemlje na radne organe. Mislim da zvezde nemas pozadi pa sa tim neces imati problema jer se one prve zalepe.