smiljan123
Član
Valjalo bi zadnje crtalo.....prije koju godinu sam orao pola hektra 2 dana....zemlja nije bila radena 40 godina.Sve drugom pomocnom.....treca pomocna bila prebrza...izbacuje plug.Sad tu imam dobru lucerku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je to plug?Mozda nije kao kod kiraja,ali meni zavrsi posao
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Leopard krivi.Koji je to plug?
Imas kod hudjika i uzimas za vogela + posebni nosaci za 757
Koliko mi zemlja izgleda laka za obradu ne bi mi smetalo ni lemesa da nema.Primjecujem da je spaner nategnut ko pracka...
Jest ali koliko vidim imaju ona sa tri pera a to je sigurno nejako,garant ce se motat u jako teskoj zemlji
Ima neko posebno da pravi taj nosac ili parola snadji se sam? Posto imam na imt taj sa tri i mogu da ga krivim na svakom kraju. Ovako bi lepo prepakovao s vogela. Inace, bas sam o tome razmisljao danas dok sam orao.+
Ti sa tri pera su losi u smislu da malo rade posao . Uzimas original za vogel not plug dugacki deflektor, a da ga montiras na 757 ljudi prave poseban nosac prilagodjen plugu i vn deflektoru malo je poskupo al bolje nema Sve to imas kod Hudjika a deflektor je jako jak i od debelog materijala .
Dobro je zaoro,bolje nego moj IMT imas li pretpluznjake?Leopard krivi.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Hudjikovi sa tri pera su dobri ,plamenovi se ispravljaju.
Meni danas kisa pokvri oranje. Jutros poranio, juče spremljene mašine, došao u polje, parcela od 0,8ha, pravilnog oblika, mali nagib, najlakša za raditi od svih koje imam. Taman obišao 4 kruga spusti se baš jaka kiša, nije ni par minuta padala. Jedva sam izašao iz parcele da odem kući, nakvasila možda 1cm odozgo i zemlja postala kao led, ni naprijed ni nazad...
Nije za repu, repa je kod mene na standby, za sada, ici ce suncokret, ta parcela mi je najslabija zemlja, tu nemam puno izbora.Moji Hudjikovi sranje svi se izlomili.
Dusane@Jel to za repu oranje?