Ja mislim sve zajedno,covek zna da nasteluje plug,plug velik ne gusi ni sa predpluznjacim a oni puno doprinose dobrom zaoravanje mase, i traktor dovoljno jak da mozes orati kojom hoces brzinom..sve to doprinosi ovakvom rezultatu..svaka cast..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je druze, bas sam i ja hteo tako napisatiJa mislim sve zajedno,covek zna da nasteluje plug,plug velik ne gusi ni sa predpluznjacim a oni puno doprinose dobrom zaoravanje mase, i traktor dovoljno jak da mozes orati kojom hoces brzinom..sve to doprinosi ovakvom rezultatu..svaka cast..
Bas kako je sremac84 objasnio. Sve po malo, i dodje se do pravog rezultataImenjače,ovo je pravo oranje za pšenicu!Ovako čisto nije ni posle oranja ugare.Samo je pitanje da li je do pluga ili do orača?Ja mislim da je do pluga,a možda i do traktora.
Dobar si,dobar.Mirko jel bi mogao da zaore i suprasnu krmaču?
Nije bas preporucljivo orati sa predpluznjacima za zito,na prolece zito tesko probije tu masu i kenka 10 dana najmanje a sto se tice oranja to je odlicno
Nije bas preporucljivo orati sa predpluznjacima za zito,na prolece zito tesko probije tu masu i kenka 10 dana najmanje a sto se tice oranja to je odlicno
A ovog puta si zaboravio da slikas plug iz kabine dok ore.
Primetio sam da uvek slično slikam ,pa sam uneo promene.A ovog puta si zaboravio da slikas plug iz kabine dok ore.