Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odes tamo i kazes i plate ti ostetu. Meni su platili gazenje zita. A ti druze kazi da ti je otezano oranje zbog sabijanja zemljista i da ti plate stetu. Nama su uvek placali kada gaze.Meni presli preko strnjike Elektrodistribucija,sa dalekovodima-sleperi,mikseri sa betonom(nisu postavljali na moju njivu,blize im bio transport)napravili asvalt...danas mi ljudi rekli,otisao i video.Nisu me pitali-obavestili.Sta da radim-da odem do E-distribucije ili.....poljocuvarska sluzba...Dali je neko imao slicnih situacija.
Meni su jedne godine tako utabali sojiste Muke bilo uzorati. a iza sve neki televizori. 3. spora i blokada i uzoralo se nekakoJa imam po hektra i tu prolaze par komsija....njiva je dosta podvodna i desilo se par puta da pozapadaju i sljepaju se a sve duplaci traktori....sad ja to trebam uzorati sa fergicom.....to ce biti muke,a znam da ce oni poslije opet prolaziti....doduse,tu kud prolaze ja nista nesijem pa bar negaze