MOMOSARIC
Član
A da sjeseni pretanjiraš , pa ako bude trebalo na proljeće total , ? Probaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jecam cu da zasijem na tu parcelu.A da sjeseni pretanjiraš , pa ako bude trebalo na proljeće total , ? Probaj.
Ja jos nisam probao ali ocekujem da ce biti tesko kao 2014-e posto je kisa padala kao u prici,milion litara ovo leto.2014 se oralo katastrofa teškve godine nismo imali mnogo kiše pa će i oranje biti laganica kao i prošle 2015 godine.
Ja poceo polako, i Boga mi je sabijeno samo tako.Ja jos nisam probao ali ocekujem da ce biti tesko kao 2014-e posto je kisa padala kao u prici,milion litara ovo leto.
Malo ti je velika potrosnja.Prokontrolisi dizne i pumpu.Ja sam juče završio sa dubokim oranjem ,mtz82 plug leskovački visoki klirens 14 coli dubina oranja 30 do 35 cm potrošnja30- 40 litara po hektaru zavisi od tipa zemljišta
U našoj zemlji i 577 troši toliko a nemože da poore ni blizu dubineMalo ti je velika potrosnja.Prokontrolisi dizne i pumpu.