Koliko trose 82-ke sa plugom 757 2*35 po jutru?
Ja sam ove godine trošio oko 12.5l sa tom kombinacijom. Prošle godine sam sa trobraznim 757 plugom sa pretplužnjacima trošio 10.5l po jutru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko trose 82-ke sa plugom 757 2*35 po jutru?
Belorusi su potrosaci samo u transportu i to zavisi od mnogih faktora ,al u oranju i teskim radovima ,ja mislim da samo dajcevi i fendovi trose nesto manje od nji,za razliku od dzondira koji je bas potrosac belorusi su stedise,ovo nepisem napamet nego ista konjaza isti plug ista zemlja obadva nova traktora,rus trosi oko 20 % cak i do 25% manje goriva od dzondira, nekudim dzondira ja bi ga uvek pre kupio neg rusa kojeg imam bez obzira na vecu potrosnju al samo iznosim cinjenice,.Dukej, zašto ne i sad 3x35? Možda si prošle godine uzajmio plug? Ispostavilo se da belarusi i nisu toliki potrošači kao što ih bije glas. Verovatno zato što oru jako duboko pa se, shodno tome, i potrošnja drastično povećava. Naime, ja sam slušao priče da troše od 20-25l/kj pravog oranja. A to pravo je, čini mi se, preduboko, preko 35.
Dukej, zašto ne i sad 3x35? Možda si prošle godine uzajmio plug? Ispostavilo se da belarusi i nisu toliki potrošači kao što ih bije glas. Verovatno zato što oru jako duboko pa se, shodno tome, i potrošnja drastično povećava. Naime, ja sam slušao priče da troše od 20-25l/kj pravog oranja. A to pravo je, čini mi se, preduboko, preko 35.
Ja kad bi kod sebe metmo predplužnjake odvalio bi ih brzo.Kod mene brazdu iz ledine možeš izvući komplet,nema rasipanja.
E ti sto pricaju da MTZ 52 super trosi 20l/kj ti lazu i nikada nisu ni sedeli,a kamoli orali sa 52-kom ja sam imao 2 i poorao sam sa njima hektara i hektara sto zimskoga i za zito sa dve i tri brazde leopard kriva greda i mogu vam reci da manje trose od ijednog IMT-a u njinoj klasi,a da su mazge to stoji i malo koji iz njihovog ranga im moze primirisati!Ovi noviji MTz 82 ne troše više od 15.5l po kj petom redukovanom,priče da troše 20l po kj to su 52jke ili je motor rikavela.