Dragan18
Član
Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti to zmajev sestak u rusu posto su to neki ubacivali na 82 -kuhttps://www.facebook.com/ztepic/videos/10207632396950033/?pnref=story
POGLEDAJTE MOJ SNIMAK i prodajte sve Vase nove traktore ;D
Ja bi rekao OM352, sa verovatno smanjenim obrtajima, a po snazi se uklapa i IMRov S46 (sa Zmaja 142). Sad sta je, Zhexy najbolje znaJel ti to zmajev sestak u rusu posto su to neki ubacivali na 82 -ku
to ak ce ti odrzavati istu dubinu sigurno. Podesis dubinu i plug, spustis tocak na tu dubinu i onda jos sitno malo podesavsnje po potrebi i gotovo. Ja sam kupio tocak pre nekih 15ak dana i prvi put orao sa njim. Pre sam stalno drzao rucicu hidraulika a sada je samo spustim i ne okrecem se. Kada naidje teza zemlja ili laksa zemlja, on uvek drzi istu dubinu. Nema potanjanja dublje ili iskakanja.Mislim da bi mi tocak odrzavao uvek jednaku dubinu.
8:15:15. Koliko imam vremena da ne izvetri?
Bolje da ga nisi ni bacao! Nisi nista postigao time. N do proleca vise nije tu. a P i K na povrsini od par cm je totalno nedelotvoran! Po meni djubrivo nisi bacao vec novac!Djubrivo mi je kasno stiglo. Pa ga nisam backi pre oranja, nego preko oranja.
Da li bi to sada trebalo da zatvaram ili mu ne skodi da ostane tako, pa da ga rosa topi?