Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas?? Pa sta te sprecilo te si toliko cekao?Danas se oralo za kukuruz
560 nasut pun rezervoar i uzorao tacno 1,5 hektar u komadu na dubinu(vidi sliku)i potrosio tacno 30 litara.Definitivno ovaj 560 je traktor za krupne radove jer u njima on jako malo trosi,u sitnim njivama i vozanju bezveze trosi duplo vise od 539,540,542 i slicni.
Ovaj plug 12 coli je za njega zajebancija,prvom ga nosi kao igracku,ne oseca,cak sam probao i drugom da teram ide ne oseca ali nisam nekako bezveze orati drugom direktnom.On je za kombinaciju 2x14 pa da zapinje,ovako nemam osecaj da vucem plug
Bucnost kabine je na jako visokom nivou,jos mi zuji u usima,razmisljao sam da je skinem danas ali nije se imalo vremena.
Inace potrosnja ti je odlicna! I lepo zaoranoDanas?? Pa sta te sprecilo te si toliko cekao?
Ima i onih manjih silikonskih koji idu u usi.A kostaju 100din...Ja bez njih ne idem na traktor,navikao sam a i dosta sam odmorniji kad dodjem kuci.Mirko, kupi antifone. Kostaju svega nekih 500 dinara, a mnogo znace. Svaki zvuk motora cujes, a kada izadjes iz traktora, budes kao nov.
da su mi ovako zakorovljene međe do komšije ja bih se ubio od mukeSetveni sloj kod mene uopste i nepostoji ali zato dzombe,busenja koliko oces.Posejao sam kukuruz veceras na to i sta mu bog da,a dace mu presevanje 100%
Pogled s krova 560
Uz pomoc ove alatke
Mislio sam da ga prodam i da kupim 577 i roto drljacu,ali sve je to pod znakom pitanja,ima vremena za razmisljanje.....Moguce da cu ovaj 560 ostaviti i ugraditi neku drugu kabinu,naprimer neku Orasje koja je pregledna,manje bucna i ima gumene nosace.Ce da vidimo......I ti takav traktor bi da prodaješ... Reši samo tu buku i teraj mašinu i dalje. Baš me zanima da vidim kako se ponaša sa tanjiračom i da uporedim, istu imam i ja.