mindjušar
Član
Neka tu nagradu ostavi za tebe a nama daj nesto jeftinije pa da ti kazemo
Oš bambon ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka tu nagradu ostavi za tebe a nama daj nesto jeftinije pa da ti kazemo
Oš bambon ?
Redovna duž kod nas ti je celih 450mTo kod vas u Turiji de je redovna duz 400m ili duze. Ali svaki dan ceo dan tako raditi...
Imaš kod mene gajbu piva,po izboru,lav ili jelen,a ti koliko možeš,popiti,nema za ponetiOstaces uskracen odgovora i neces znati ako ti mi ne kazemo ... Mlogo si ne ozbiljan
Tek sam ove godine počeo da orem sa antifonima. Prava je milina raditi sa njima, skoro kao u Zetoru Prvi dan oranja sam bio bez njih, raspao sam se, glava bolela, zvoni u ušima, zlo...Rusko gvožđe zvoni kao ludo. Jedan brufen pre spavanja je rešio sve problemeKada planirate da orete po ceo dan, preporucujem onima koji imaju buku u kabini da kupe za svega 500-600 din antifone. Kada orem bez njih, raspadnem se sav, a sa njima je skroz druga (bolja) prica.
Buka izaziva veliki stres i umor. Ne treba to zanemariti.
Ceo zivot na selu, i za sve ove godine, ja sam jedina "budala" koja sa slusalicama ore.
I posle njegovog eha bubnjanja po mozguiNista lepse nema od zvuka motora.
Kupanje i letovanje u Mulju i ....
A šta bi vi