tile 1977
Član
dvobrazni neznam koliko mozda 14 coliKakav plug vuce taj Zetor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dvobrazni neznam koliko mozda 14 coliKakav plug vuce taj Zetor ?
dvobrazni neznam koliko mozda 14 coli
on ima oko 50 konja,lepo ore ali ostaju vrhovi da vire,prosle god. uzeo malu tanjiracu ali nije nesto puno vredelo,plitko ide a kad ode dublje nemoze da vuceTeško da će taj zekan vući 14 coli pre će biti da je 12.Istarupiraj pa onda ori.
Prolazim dosta kroz atar ovih dana i najcesci prizor u oranju je kanta nafte u rezervi i ko ima visebrazni plug dignuta jedna glava,a ko ima neki manji on poplici koliko moze.
Ja sam pre par dana probao fergusona i jednobrazni plug na strnjici i na PRAVIH 25cm je tesko i mora sa blokadom,pa sam odustao nek se osusi jos par dana.
Ciro druze tebi i ovaj plug ima niski klirens kad si ga uterao na tolku dubinu.
Telefon mi ima slabu kameru.Mojih snimaka i slika na ovom forumu, ima koliko hoćeš .Da nije Saleta prosla bi Kiraju foraKiraj kolega nista bez snimka na Youtube
Ciro, druze... pero na zadnjoj dasci ti stoji PREVISE nizbrdo. Da li je namjerno tako ili se saraf otpustio pa se pero objasilo ne znam, znam samo da ovako kako sad stoji ne valja nikako. Postavi ga vodoravno ili malko uzbrdo pa da vidis hoce li daska pucati. Ovako postavljeno pero uopce nema smisla.