Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam sofisticirane telefone ,nemam kameru ....oranje je odlicno ali me plug jebe pa rastura .A nisam ni siguran jeli do pluga ili traktora.Zato pitam ovde jer nisam ko neki koji kriju svoje defekte ko zmija noge ,jer ih sramota(a ne znam zasto).Naime desavalo mi se da se u transportu okrene plug ,i danas mi se to desavalo i u radu.Pomeri se malo ,klip ga ne drzi i pocne da ide zadnja brazda plitko.
Samo malo se okrene i automatski krene zadnja brazda da ide plitko ,jer ne stoji ravno,pa ga vracam na rucku.Nervira me sto ne mogu da se opustim nego glava non stop nazad.CiCI sta to moze biti....mislim da cilindar nije ,ili kocka od pluga ili na traktoru kod rucica....Skroz okrene ili samo malo?
I meni se to desava na jednom plugu. Dok stignem od jednog do drugog kraja tokom oranja moram 5-6 puta da ga vracam u normalan polozaj. Planiram da skinem cilindar i da ga odnesem negde na remont.
Ondajei kod menedo pluga.