Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Procitao sam na forumu da nije bas pametno zaoravati tako zetvene ostatke...
zdravo oraci,imam problem sa masejem 3050 i plugom olt 3x35 ravnjak,kada ga podesim topling mi stoji ukrivo,a da bi stojao pravo onda mi prvi plug mnogo zauzima,sta da radim?
ahhahaha kolega dosta ljudi ne zna da ih nasteluje DD to je trobrazni olt 3x35 a skoro duplo vise prva glava zauzima,ako ga postavis da ga vuce centar traktora i da topling stoji pravo,a ako mu suzim rastojanje jbg vise nece da bude to taj traktorSa koliko ti plugova ores istovremeno?
Kada namestis plug da ti toplink stoji pravo izmeri za koliko je veci zahvat prve glave. Ako imas mogucnost da pomeras tockove na traktoru pomeri ih za onoliko cm kolika je izmerena vrednost.
Neznam koje opcije podesavanja imas na plugu pa se zato nisam upustao u njegovo podesavanje, a i nije jednostavno objasniti podesavanje preko neta narocito nekome ko se ne razume bas najbolje u podesavanje ( bez ljutnje ako ne spadas medju njih ).
ovo na vogela je dobra stvar,ja sam ga na sipku pomerio do kraja ali on opet mnogo zauzima,pa moram na lance da ga povucem u desnu stranu i onda mi zapreda traktor...