Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima svasta jedan moj drug je juce orao sa svojim mccormikom 150 2010.god trakor i zaribao mu u brazdi.treci klip je zaribo i pokrivio ventile.nema vise od 2000 r/c.ja godisnje sa svojim djubretom nemogu vise od 1,5 kj da podjubrim pa onda dokupim.a bubu mora imati 30 krava.
Oko 40 minuta mi treba za kj,plug 3*45,brzina 9 km/h,4 spora Hi.Po satu neznam koliko,rezervoar je 220 litara napunio na pumpi i pooro sam 10 kj pa ponovo sipao do vrha,stalo 195 l,5 racunam na transport a ostalo u oranju.njive blizuKoliko ti Masej trosi na sat ili za koliko uzores jutro zemlje pa cemo sami izracunati?
Nikad necu razumeti ljude koji tvrde potrebnu snagu po pluznom telu. Jel to sad treba da znaci da za recimo Vogela kojeg sam vukao na 3x30cm zahvatu i za onu moju bedeviju od pluga koji ima zahvat 3x45cm treba 120 konja???
@ Kameni gde je to?
Moj traktor trosi nevraca u rezervoar kao neki turski traktori............10kj potrosio 195l dizela jel to tacno?
Bogme Ratko, onda Masej mnogo trosi na sat spram svoje snage. Ili mu sipas lose gorivo pa je to razlog. Drugar je u Rujkana 1221 sipao ED na Avia pumpi pa mu je trosio nenormalno puno, kada je presao na druga nama dostupna goriva, potrosnja se drasticno smanjila na nekih 13l po kj normalnog oranja na dubini 26-27cm.