Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je majstor iz agropanonke rekao da ne valja levom rucicom da dizem, tako da i ja radim isto kao i lala...Prednju vucu ne iskljucujem dok ne zavrsim parcelu
Imam leskovacki 1 brazni plug, kao sto Borko Jagodinac ore rakovicom isti samo jedna brazda. Fino ore zetor 1 brazdom i ako je male snage 30cm bez problema ali toliko duboko nije mi ni potrebno pa vucem ovaj sa slike, taj plug nije za duboko oranje sto si u pravu ali 18-20cm ide sto mi je i vise nego dovoljno.Jedino sto ide malo sporije pa ne mogu 1 hektar da savladam bez 5 sati intenzivnog oranja.
Sto se tice vladimirca u mom kraju oru sa njim sa IMT-755 plugom koji se pokazao kao najbolji za manje traktore ali ne oru duboko 15-20cm. Ovde je teska brdska zemlja negde i crna smolnica u kojoj lako mozes da polomis plug ako je neadekvatno vreme za oranje.
Dosta snage je potrebno po ovim brdima kad se ore uzbrdo mora se ici dosta sporo i to oduzima vreme,mnodo je teze za oranje nego u ravnici.
Kolega @Postar je skoro orao jednu brdsku njivu u mom ataru pa moze da vam prenese utiske koliko je to tesko za obradu
pa ja neznam zasto je to cudno neznam koliko je vas klirens za 756 kod mene je 70 pa zasto je to onda cudno
Imaš li koju sliku kako izgleda IMT 756 u zemlji preko 30cm?
pa kontra i da hoces nemozes podici plug,ako on tako radi verovatno su fabricki sajle kontra povezane s ruckama u kabini pa zato mu leva dize spusta
Orao,sto,imas nesto protiv?jel ovaj torpedo sa zadnje slike orao ili ispao iz kamiona od ovih sto skupljaju staro gvozdje
jel ovaj torpedo sa zadnje slike orao ili ispao iz kamiona od ovih sto skupljaju staro gvozdje
e vidis nikad nece kupiti normalan traktorjel ovaj torpedo sa zadnje slike orao ili ispao iz kamiona od ovih sto skupljaju staro gvozdje
namam pa ču čutatiAko namaš nešto pametno da kažeš bolje čuti !!