Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji plug vuče Vladko?
vogela je kupio novog kod almexa, ako on nezna sta treba znaju strucna lica te firme, pa ti preporuce odgovarajuce...
mislim da je ovo drugo, brzina!
axion 8xx oko 215ks i 5 brazni VN vario. kaze mi burazer juce orali jedan pored drugog, burazer sa 577 1brza, 3 kruga obidje,a ovaj sa clasom 2kruga u istom vremensom intervalu, to je stvarno sporo!!!
radnik vozi, al mislim da nije svojevoljno-gazda zapoveda tako...
Koji je zahvat pluga? Koliko sati si nabio ukupno na Yto-u?
Jel bučan vladimirec u radu mnogo , ovako kad gledaš sa strane djeluje da jest?
cicimoricu nefalis se da imas kopilota u kabini.
e hteo sam da se vratim kuci pa nek je gazda ore kad se moje ritcine oru kao prvoklasna zemlja jer uvek ih orem 25 30 cm i sta da ti pricam kad jedva vuce i kejs,jadan plug puko mi sraf na rucici za zzabrazdjivanje
, ne znam da li je do zemlje ili do pluga, verovatno ideš prvom H isto kao ja sa zahvatom 143 cm, a meni dosta proklizava i nekad mu baš i nije lako 1HImam 1309 rs na Yto-u a plug pise da je 36 cm a ja sam ga izmerio i metar kaze da je 41 cm,on skida celu sirinu traktora i malo vise tako da ne znam da ti kazem koji je pravi zahvat..