slobapatrola
Član
Tonchi koji najbolje ide?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tonchi koji najbolje ide?
Pa kupi ako ima posla, otplatićeš ga za nedelju danaJa nikako da kupim neki rigoler, imao bi posla u koliko hoces
Prva i nije tako lose, druga je katastrofa.Ma ide dosta ispod, seče brazdu za plug.
A taj pretplužnjak skoro ničemu ne služi. Više smeta ako ima trave. On je kao skida, međutim više puta se zaglavi trava između njega i ovog noža. Ja to uglavnom skinem, a sada nisam
A inače završih, oko hektar i po.
Aj da pokažem žiteljima naše severne pokrajine šta mi oremo...
Evo samo dva primera, dve parcele, a manje od jednog jutra obe ukupno
O, pa ovo je extra kakvih jebinj.ka mi imamo. Doduše procentualno manje nego vi, pretpostavljam, ali šta misliš kako nam je kada uletimo sa traktorom od 100+ks u parcelu npr 500m2 ili u tablu od 1500m2?Aj da pokažem žiteljima naše severne pokrajine šta mi oremo...
Imam parcelu koju radim koja ima oko 600 m2 a pritom na sredini ima bunarO, pa ovo je extra kakvih jebinj.ka mi imamo. Doduše procentualno manje nego vi, pretpostavljam, ali šta misliš kako nam je kada uletimo sa traktorom od 100+ks u parcelu npr 500m2 ili u tablu od 1500m2?
Screenshot-2024-11-15-at-19-30-02-GUI-Geosrbija hosted at ImgBB
Image Screenshot-2024-11-15-at-19-30-02-GUI-Geosrbija hosted in ImgBBibb.co