milovan vrsac
Član
Jedan traktor vuce Viper,a drugi Alpler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji ti je ovo plug? Koliko si ga platio?Išlo je solidno ove jeseni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imao sam 90kj kukuruzistaNemas kukuruzista ?.
Nije skup bio, za tri glave, izgleda solidno samo sto je nizak. Ja gledam da menjam dve za tri glave sve neke cene 3-4 000 evra mi traze da lici na nesto....Plug je Niemeyer, zadovoljan sam plugom, platio sam ga 1150€ pre 4 godine.
Radis sa krilcima? Zasto ne nabavis rotor na podrivacu ili stavis 1 red tanjira i zavrsis posao ?
Neko voli crne neko plave.... Ako Consum ima jače ležajeve rotora i ako ti je zemljište teže, Consum. Ako nije, VN.Koji je onda zakljucak, da je li je bolje sa ili bez tockova ili zavisi od modela?
Rotore spusti skroz dole.Ja sam baš hteo da pitam kako bez točkova postići jednaku dubini na krilima i bazi setvospremača.
Problem je regulisati dubinu bez rotora i tockova. Ja nisam imao tockove na krilima,a na bazi sam imao i kad skinem rotore onda na krilima hoce da pucaju S-opruge. Sad kad sam stavio tockove onda nemam tih problemaZato sto ja za prolece gledam da kupim setvospremac, i sad kao svi hvale Consum ali on valjda ide bez tockova, pa onda razmisljam o nekom drugom. Jer kada sam video da si trazio da kupis jer skidas rotore setih se da sam i ja par puta za zatvaranje skidao rotore jer bi se napunili, zato mi to ostalo...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока