Oranje

Išlo je solidno ove jeseni.

33c2415c97ec573737e6ff21fa878aa3.jpg

7f250e955fe1747f39cc57e669a8b8b9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji ti je ovo plug? Koliko si ga platio?

Tad su jos bili jeftini plugovi, visina-duzina mu je 70-90cm, razlog jeftine cene je bio i sto su daske potrosenije (ja ih jos nisam menjao ali cu morati uskoro) i varen je izmedju druge i trece brazde, ali je prav i nigde ne vuce u stranu, a ima klik-lak tocak za hidro amortizerom i kocku na klipu za okretanje

Stavljao sam klip ovaj ovo je oranje iz 2022

Radim bez krilaca,skinuo sam krilca pre oar godina i vise ih nisam vracao. Nista taj rotor ne uradi u nasoj zemlji. A ovo je prvi put da sam tanjirao,tanjirao sam samo parcele gde u prolece zna da bude mokro do polovine maja,inace podrivanja zatvaram sa spremacem bez rotora.

Zato sto ja za prolece gledam da kupim setvospremac, i sad kao svi hvale Consum ali on valjda ide bez tockova, pa onda razmisljam o nekom drugom. Jer kada sam video da si trazio da kupis jer skidas rotore setih se da sam i ja par puta za zatvaranje skidao rotore jer bi se napunili, zato mi to ostalo...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Može i imt tj VN da ide bez točkova (pod uslovom da ne skineš rotore), tačnije, točkovi mu služe za fino podešavanje dubine.

Na starom rau spremacu sve na rotor podesavam tockove ni ne koristim, cas posla, koliko sam skontao tako i Consum funkcionise, e sad za ostale nisam siguran, zato i pitam

Zato sto ja za prolece gledam da kupim setvospremac, i sad kao svi hvale Consum ali on valjda ide bez tockova, pa onda razmisljam o nekom drugom. Jer kada sam video da si trazio da kupis jer skidas rotore setih se da sam i ja par puta za zatvaranje skidao rotore jer bi se napunili, zato mi to ostalo...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Problem je regulisati dubinu bez rotora i tockova. Ja nisam imao tockove na krilima,a na bazi sam imao i kad skinem rotore onda na krilima hoce da pucaju S-opruge. Sad kad sam stavio tockove onda nemam tih problema

Nazad
Vrh