Oranje

Ne potrebna rasprava šta koji može ili ne može...valjda svako poznaje svojh zemlju,i šta i kako se radi....
Rasprava da li pomenuti plug može za traktor od 80 ili 140 ks je nešto drugo...istj taj pomenuti regent eurostar radi bez problema sa traktorima od 110 i 130 ks...komšija radi i sa 820rm sa pomoćnom hidraulikom sasvim fino...

Svidja mi se taj regent, koliko ima kg ? Da li bi mogao i sa manjim traktorom tipa 82ka raditi ?
Slikaću večeras pločicu na plugu, ne mogu tačno da se setim kilaže ali preko 1000kg je.
A da li može ovaj Eurostar za 130 ks, ne deluje slab.
Mislim da je model eurostar 120(eurostar 300 je ozbiljniji) predvidjen do maksimum 120-130 ks imam prospekt u kompu pogledaću.Može da se ore i sa 150 ks ali pitanje je kad će popusti.
Ko i one vogele L varijante kače za 130 ks pa ih vracaju u rifuzi kući i još se pitaju kako je i zašto pukao.

Ja sam hteo da kupim Regenta, Titan 140 prošle godine ali ga nije bilo na stanju trebalo je da se čeka a konkurs za mašine izašao pa sam uzeo Lemkena. Euristar mi je zanimljiv za rusa, videćemo kad dođe vreme.

Za traktor 80ks planiram regenta Eurostar 120, ako mu bude problem da vuce i nosi na 3x33, skinucu trecu pa cu raditi sa dve, zato sam pitao za tezinu, nosim raspac u koji stane 1400 kg, naravno plug pravi vagu, ne zelim da kidam traktor, a sto se tice cenovno lemken i kvenerland su ipak skuplji...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Nazad
Vrh