Darko Dren
Član
Piše ti da si rodjen 1.januara 2000. godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma briga me za šta si konkurisao,za godine sam te pitao. Hvala na odgovoru,samo ti piši ovde. Ima ovde dosta zajebanata ali su principu svi dobri ljudi i hoce da pomognu a malo šale nije na odmet.Nemam pojma šta piše u potpisu, imam 63g, a konkurisao sam kod Mađarski subvencija Fopov obrtač lm 1020 2 brazde.
Evo rigolera.Ima kod jednog sto uvozi plugove i radi rigolovanje iz Brestovika, ali mi se nesto ne svidjaju, sta znam.. Ima jedan dobar obrtac trazi 2500e
dragane jel to spremas i za konbajn duple tockove da ne tone ??Sinak se ozbiljno opremio i krenuo u zardu, uzeo 2 crvene!
Plug nije orao barem 10god. a ni pre toga Jedva sam ga spasao, matori za malo da ga digne na tamic, u zadnji cas sam stigao. Hyeo sam da uradim resetku umesto daske da vadim krompir sa njim, al nikad stici.
Kazu da je prolecno oranje bolje od zimskog? Hocu reci vise rodi?Meni se desilo da sam silom prilika prije par godina orao u 2. mjesecu.
Kiša nije pala do kraja maja.
Čak je pao i snijeg, ali on ne navlaži zemlju. To je bio užas za pripremiti, ostajale su grudve veličine pesnice ma što uradio.
Sreća da smo tad neplanirano kupili novi disk sijačicu koja je uspjela posijati i dalje je sve bilo u redu.
Ovako je izgledalo kad se oralo-
A ovako je niklo-
Svega toga je bilo dvadeset jutara.