Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
92 klirens?Postovani clanovi, potreban mi je savet oko odabira pluga obrtaca(dvobrazdnog) za Belarus 820. Od skoro sam vlasnik traktora, apre toga sam iskljucio radio torpedom td48 i dvobrazdnim plugom pravljenim u Leskovcu, koji izgledaa m podseca na 756 ali sa visokim klirensom( 92cm). Hvala unapred.
Toliko je... 72cmDa li ima i 72 a 92 cm teško.
Jel znate za onaj vic kad se covek kladio da ima duxi od macorovog repa?Kad su izmerili macoru rep i krenuli da mere coveku kaze on da mu mere od dupeta kao i macoru...tako i nas brt Nikola ko zna odakle je merio...Da li ima i 72 a 92 cm teško.
Ima i te kako, slikacu sutra, nije kupljen, nije prepravljan, plug je pravljen.Jel znate za onaj vic kad se covek kladio da ima duxi od macorovog repa?Kad su izmerili macoru rep i krenuli da mere coveku kaze on da mu mere od dupeta kao i macoru...tako i nas brt Nikola ko zna odakle je merio...
A jel' znaš ti kakva je zemlja kod njega?Geci ovaj tvoj Belorus lepo vuče 3 brazde, a mnogi pisali na forumu da to ne može. Koja je to dubina i zahvat?
Како мислиш измрзла? Мислиш смрзла?@Shale Земља испод снега није измрзла? Прекјуче сам пробао да орем, тад није било дубински измрзло али је таман толико да се горњи слој не затрпава лепо (немам претплужнике) па сам одустао. Од јуче је баш стегло и више ни не пробам. Код нас само минимално има снега.