Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva grdosija od pluga, rus deluje kao igracka na slici
Kaži slobodno ko te je učio da namestiš plug
kako ko pa tata moj majstorKaži slobodno ko te je učio da namestiš plug
Ja mazao sa mast od jazavac, to prosto gura plug skoro sam zapalio kočnice i to mokreTo je zato sto mazes daske cistom guscjom mascu!
Hoce da gura kad je mast od jazavca jer je njegova fizionomija takva da je sam po sebi podvozan..Ja mazao sa mast od jazavac, to prosto gura plug skoro sam zapalio kočnice i to mokre
Paracincu ne smeta, on posle to drlja teskom tupanjcevom drljacom bez rotora prvi prohod.Jel vama ne smeta što vam puno mase ostaje nezaorano?
Jel to poslije ne predstavlja problem kod pripreme?
Evo malo oranja od mene.
Ore se za medalju, samo ide dosta sporo sa jednom brazdom.
Do sad izorao nekih 22 jutra zimske, još mi ostalo 3-4 jutra.
a nije Lemken vec IMT i gura traktorJa mazao sa mast od jazavac, to prosto gura plug skoro sam zapalio kočnice i to mokre
uvek bez rotora tako kazu strucnjaciParacincu ne smeta, on posle to drlja teskom tupanjcevom drljacom bez rotora prvi prohod.
Meni ti rotori otpali od velike brzine još dok sam imao 558uvek bez rotora tako kazu strucnjaci
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
jos se vrte negde u polju,to dok si imao pravi traktor tako ideMeni ti rotori otpali od velike brzine još dok sam imao 558