Nema mogućnost predplužnjaka, ima opcija nožasto crtalo, deflektori i točak, to je oko 16000 kmNa taj lemken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema mogućnost predplužnjaka, ima opcija nožasto crtalo, deflektori i točak, to je oko 16000 kmNa taj lemken
Oladio sam se od zamjene. Da mjenjam plug gledao bi Pottinger sa daskom wc 46 ili Lemken sa daskom b 40. Obavezno vario kao i sada što imam.Bećarina, a šta bi kupio tj kojim bi ga zamenio?
Dobro ore, zadovoljan sam, ali ovoj punoj fali onaj produžetak daske, u težoj zemlji mi zna vratiti u jarak okrenutu zemlju. Ja osobno ne vidim takvu preveliku razliku kad su svi parametri isti. Najveća razlika se vidi što sam sa onim imao manji zahvat pa je ljepše i izgledalo malo oranje, a tu dok ga raširim zna izgledati malo đombasto na ugaženim dijelovima, a neda mi se orati na uže znajući da traktor može vući i da sam brže gotov.Oladio sam se od zamjene. Da mjenjam plug gledao bi Pottinger sa daskom wc 46 ili Lemken sa daskom b 40. Obavezno vario kao i sada što imam.
@Tonchi : Kako ore Amazon kojeg sad imaš? Rad te daske i one rešetkaste koju si imao je prilična razlika.
Koliko DF ima kilograma?575 kg bez opreme, zašto bi bio pretežak.