Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad tako kazu znaci verovatno su srafovi od Vogela a ostalo od FOP-a. Ne moze biti nesto/nesto, zna se valjda sta je od cega..Pitao sam Fop dali plug sklapaju od Vogela ili domaća izrada, čovijek kaže ima nešto od Vogela nešto njihova izrada.
Jedno ili 2 creva? To je takodje bitna stavka po meni..Gumeni, rešetkaste daske wst 430, predplužnjaci i crtalo.
Daj Bože da nije na polugu pa o' ruk.Jedno ili 2 creva? To je takodje bitna stavka po meni..
Rade se u Mađarskoj, mislim da je to fabrika bivšeg Vogela pošto je Amazone kupio Vogel.Ko pravi ove plugove?
Grešis. Plug se jednom kupuje uz subvenciju, rešiš da ga prodaš mnogo ćeš više zaraditi nego na fop-u.Sve to odgovara ali ne vrijedi, oni će prihvatiti zamjenu predračuna ali na moju štetu, a ja to neću.
Njihove su nalepnice.Pitao sam Fop dali plug sklapaju od Vogela ili domaća izrada, čovijek kaže ima nešto od Vogela nešto njihova izrada.
Kod nas ko se u poljoprivredi malo izdigne i stane na noge moze se sprdati, ozbiljno pisemI onda ti nama pišeš kako ti opušteno živiš...