Oranje

Ја се извињавам што питам, али да ли је здраворазумно платити двобразни плуг скоро 14000€ (око 90 тона кукуруза) ?

Moj dio plaćanja bi bio 8000 km ili 4100 e. Ali evo belaja, progresus mi traži povećanje mog uloga na oko 5500 e zato što tražim izmjene predračuna koji je veći od prvog. Onako malo ljut rekao sam im da zabatale papire sad neću nijedan plug.

I živim, bio sam ljut nekoliko sekundi što hoće da mi naplati penale 1500 e džaba, zato sam joj rekao sad neću ni jedan.

Nema druge, imam nov plug, za sledeću godinu su drugi vjetrovi, to ćemo vidjeti. Moja greška je što u toku konkursa nisam otišao vidio cijenu za Amazone, mislio sam nema se tu šta gledati on je preskup, zato sam konkurisao za Fop. Međutim kad sam čuo neki dan za cijenu od čovijeka koliko je Amazone 2 brazde ja se zaprepasti, pa toliko je i Fop možda dlaku jeftiniji. Trgovac što prodaje Amazone nemože da vjeruje kad sam mu rekao pošto je Fop, veli pa oni nisu normalni da se porede sa Amazone.

Znam da je to bio Vogel i sigurno je bolji od Fopa. Ne kudim ja ni Fop, ali spram Amazone nije za te pare.

Pitao sam Fop dali plug sklapaju od Vogela ili domaća izrada, čovijek kaže ima nešto od Vogela nešto njihova izrada.

Ma propala stvar što rekao Radašin, ako prihvate Amazona 70 % subvencije uredu, ako to bude 60 % odustajem.

Nazad
Vrh