Oranje

Sto je raonik vise polozen odnosno sto je manji ugao u odnosu na zemlju lakse se vuce plug i bolje raonik sece zemlju a kad je pod vecim uglom onda kida zemlju i teze se vuce

Ko o čemu baba o pečenju😄, ovaj što imam je dobar, a kakav će biti obrtač ako ga kupim to će mo pričati vjerovatno sledeće jeseni, neću ga hvaliti unaprijed, bilo bi neozbiljno.

A na tom obrtaču što kupuješ, pod kojim uglom je tu lemeš?
S obzirom da je isti proizvodjač.

Ja ne kritikujem,
Meni samo nije jasno kako nisi primetio kad si kupovao taj Fop ravnjak da je lemeš pod većim uglom.

Aco,
Mislio sam ako neko već nije zadovoljan sa plugom odredjen og proizvodjača, zašto kupovati opet od istog, iako je drugi model.

Jednostavno se izmjeri sa aplikacijom na telefonu, nisam mjerio na obrtaču koji je ugao, a nije ni bitno jer ja ga napravim kako treba.
Ja sam upravo rekao da sam zadovoljan sa proizvođačom, zato uzimam istog proizvođača ali ovog puta obrtač.

Čovijek se mora boriti čitav život da nešto više nauči, imam ih u okruženju da ne kažem neznaju skoro ništa a i neće da se potrude. Otac mi je nekada davno bio traktorista u zadrugi i uz njega sam kao mali dosta naučio, ne samo oko traktora već i skoro sve što mi je u životu trebalo. Što čovijek više zna više vrijedi.

Sta moze biti uyrok da mi jedna strana kida brazdu.Leva strana lepo odseca, a DESNA KIDA plug je u vertikali probao sam da menjam nagib ali nista ne vredi. Da li je mozda crtalo u pitanju.

Ako se ruši zid brazde ili ga kida onda samo crtalo treba podesti kako treba...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Nazad
Vrh