Oranje

Ja probao pa napustio,krivo nesto na plugu pa trazim sta tacno.

'Оћеш да дођеш код мене на два-три дана, да уживаш у орању? Ја ти не бих замерио што си ме лишио те операције. Али заиста. ;)

Stanje je takvo da je ostalo jos jedan dan oranja, sad je taktika da prikocim do vimenda da ne moram ici na mobu.
Nisam partibrejker sli uvek jednima istima treba doprcavati, danas sam prvi put ja imao ispomoc u oranju.

358d6dc032eb2be38d7c4954a17e33f0.jpg

Poslednja parcela za ovu godinu… Pitanje imam: Kako snimak mogu okačiti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stara navika ostalo od imt lepo dok je toplo sve poradim sta me zabole za travu hoce rasti ili nece, zima mi kad gledam a ne da radim po blatu i zimi, jednom orao za svetu četku umak se upisao nisam ne mogu da se nakanem iz tople kabine, blato proklizava ukljucuj blokadu a u rezervoaru vir sisa gorivo ko dete mleko posle jos dva dana pranja ribanje dvoriste i masina jebo posao

Ovo je kombinacija težeg zemljišta i ugaženog još, ide to uradite se.. Mozda ti je i poznat atar k.o. Voganj al vuce ka Šašincima, prva godina kako radim al vec unapred sam znao sta mi se sprema🤣

Pukao top kod mene. Oranje od sjaja do ocaja, niske zemlje i doljace su se u oktobru rasule, kurzovinista su isla lako, dok strnjike su teze dosta isle. Nema razlike neke ornaja u oktobru i sada u tezini oranja sto je moglo tada da se ore... Sto je moglo u oktobru da se ore uzorao sam sto nije cekalo je kisu. Brzina od 6.5 do 11km/h, potrosnja je varirala od 15 do 18 litara po jutru, dubina od 25 do 30cm kako koja njiva, uglavom je islo 26-27cm sto je j ciljano bilo.

Nazad
Vrh