Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što nije prikazao šta radi onaj čiča na kraju ,vjerovatno diže plug ručno i zanositoshiba je napisao(la):[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y0xeKONAyfk&feature=related[/youtube]
Bubu je napisao(la):Komsija na njivi pored je vec orao sa 558 ali je zaobilazio mlaku na sred njive jer se zaglavio pre nego sto sam ja dosao. Sreca pa je jedan ULT uzgrcao stajnjak na njivi 200m od njega i hteo je da odvoji 5 minuta da ga izvuce...
Bas dugacak , nikad YouTube da ga otvori , nesto ti manje hvata prva glava na plugu koliko sam uspeo da vidim , "brzinom svetlosti".......boki je napisao(la):Milose svaka cast za tako dugacak snimak![]()
CVEJA Po je napisao(la):Sta bi bilo najbolje da se doda na plug da bi sto vise usitnilo zemlju![]()
Ja sam razmisljao o krilu drljace ali,ovde ne forumu,sam video da stavljaju i ono "'tolumbe"'od setvospremaca i neznam bas koliko bi to sitnilo??Sta bi bilo najadekvatnije?
bojcetic je napisao(la):Parker valjak ili "'tolumbe"' kako ti zoves.
IMT-550 je napisao(la):Bas dugacak , nikad YouTube da ga otvori , nesto ti manje hvata prva glava na plugu koliko sam uspeo da vidim , "brzinom svetlosti".......boki je napisao(la):Milose svaka cast za tako dugacak snimak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()