aca74
Član
Kod mene je parola, lako je ćelavog ošišati. Orem jedan dan, skoto pola izorem, orem dva dana, preko pola uzorano .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas preobrtacPalo 13l sinoć, ore se fantazija. Taman malo da se ukaljamo pred kraj.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Na to nisam obracao paznjuPreobrtac je cim ore na levu stranu e sad zasto tako, ostaje da cujemo
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Derane, kanda ti je pukla osovina.Uvek je uzivanje orati u ovam delu Banata...nikada ne znas sta te ceka.
Na zdravo, nego dotegni te šrafove na piramidi, čini mi se da su popušteni ponaročito onaj sa novom maticom.Uvek je uzivanje orati u ovam delu Banata...nikada ne znas sta te ceka.
Cini se,zato i stoje po dve matice-da se ne bi popustalo...skoro mi je bio i taj sraf pukao,pa je menjan.Na zdravo, nego dotegni te šrafove na piramidi, čini mi se da su popušteni ponaročito onaj sa novom maticom.
Kolega uzeo takav plug.Kaze lakse ga vuce nego vogela sa un350 glavama
Ovi su pravili od pravog materijala , nije se savila , a i lijepa boja na lomuUvek je uzivanje orati u ovam delu Banata...nikada ne znas sta te ceka.
Па немам нешто искуства са другим плуговима осим Имт-а, али овај се лако вуче и доста добро затрпава.Kolega uzeo takav plug.Kaze lakse ga vuce nego vogela sa un350 glavama
Kolega DP ili DPH? Nas je DPH pa da podelis raspon tockova i raspon obe spone gde se podesava prva brazda kad uhvatis vremena.Mtz 1025.2 i Alpler DP 143
Нелепи, тј. мало, ал ништа страшно....Da li hoce da lepi zemlja na dasci?