Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To važi i za ove nove?Joni u usporedbi sa velikom vecinom zapadnih i japanskih traktora ,iste snage je uvjek tezi, vise trosi i bolje ide.
Ima istine,ovaj moj na primer u transportu ili tako nekim lakim poslovima trosi kao tenk. Medjutim u oranju i spremanju je to sasvim ok.U zavisnosti od zemlje od 23-4l do 35l po ha u oranju.Joni u usporedbi sa velikom vecinom zapadnih i japanskih traktora ,iste snage je uvjek tezi, vise trosi i bolje ide.
Znaci on troši otprilike po satu isto, pa sad upregnut ili ne njemu je slična potrošnja.Ima istine,ovaj moj na primer u transportu ili tako nekim lakim poslovima trosi kao tenk. Medjutim u oranju i spremanju je to sasvim ok.U zavisnosti od zemlje od 23-4l do 35l po ha u oranju.
Na primer pre 2 godine sam sa njim vukao rolo presu,potrosi nafte kolko bale vrede
Čime ćeš spremiti.Novi video na kanalu!
Pa tako nekako.Znaci on troši otprilike po satu isto, pa sad upregnut ili ne njemu je slična potrošnja.
Ovo je snimano 19. Oktobra, spremljeno dva prelaza sjetvospremacem.Čime ćeš spremiti.
Koliko je meni poznato (ispravite me ako grešim) potrošnja traktora se i izražava u gramima po kilovat-satu, po fabričkim specifikacijama.Znaci on troši otprilike po satu isto, pa sad upregnut ili ne njemu je slična potrošnja.