mixer87kac
Član
Volim te mušterije što oće da prodju jeftinije pa posle zovu mene i ne pitaju šta košta samo uradi...ti mora da si pristao na 4,5 pošto nije lepo oranje.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Volim te mušterije što oće da prodju jeftinije pa posle zovu mene i ne pitaju šta košta samo uradi...ti mora da si pristao na 4,5 pošto nije lepo oranje.
Pa ozimi pirinač poseješ .Uh i ja sam danas imao slicno oranje, samo sto kod mene na jednom delu lezi i voda.
Steta sto nije leto ,mogao sam odmah pirinac.
Njivu od 1.3ha koja se lepo ore sam ostavio za kraj dana da se odmorim.
Konacno zavrseno oranje osim ako ne izleti neki zakup.
Sad ti je lako sa jelenkom. Ono pre je bila muka.Ista situacija i kod mene,ceo zivot me zovu da orem neke vukojebine gde drugi zabrljaju.
Jest tako,sad je daleko daleko lakse. Ali vremenom i ovo dojadi,sad sam u fazonu kad bi mogao jos 2 brazde da mu okacim i da ide jos brze da sjebem hektar za pola sata i da bezim kuci.Sad ti je lako sa jelenkom. Ono pre je bila muka.
Imam sličnu njivu kao ova. Postavljao sam slike u temu nikad ovako kad sam tanjirao i zaglavio se. Pre neki dan sam probao da orem, obišao tri kruga i dva puta sam mogao ostati u slatini. Ostavio za proleće pa ćemo preleteti gruberom. Inače da sam mogao prolaziti kao ovde uradio bi bez razmišljanja...Jel bi vi i sebi ovako orali?Pitam i jednog i drugog što rade usluge.
Trudim se da ovakve parcele uradim na vreme pre nego sto se napravi kaljuga. A sto rece mikser kada ne moze bolje mora i ovako.Jel bi vi i sebi ovako orali?Pitam i jednog i drugog što rade usluge.
Zar tako za tatu?Да, да свашта је могуће битанга је то велика
Мени је 4 слика и онај шпиц дрвећа са десне стране, замишљам чеку и себе на чеки како чекам лисице и шакале.Meni poslednja, je*eš traktore - vidi kakav krajolik. Još kad sve ozeleni, prirodna lepota...
Šta je tu između ova tri stuba?