Oranje

Sad ti je lako sa jelenkom. Ono pre je bila muka.
Jest tako,sad je daleko daleko lakse. Ali vremenom i ovo dojadi,sad sam u fazonu kad bi mogao jos 2 brazde da mu okacim i da ide jos brze da sjebem hektar za pola sata i da bezim kuci. :haha:
Mislim nemojte pogresno da me razumete nisam alav,nego tako ti je sve u zivotu. Lako se zaboravi muka i znoj kad se nesto olaksa pa se opet gleda da jos lakse bude. :)

Jel bi vi i sebi ovako orali?Pitam i jednog i drugog što rade usluge.
Imam sličnu njivu kao ova. Postavljao sam slike u temu nikad ovako kad sam tanjirao i zaglavio se. Pre neki dan sam probao da orem, obišao tri kruga i dva puta sam mogao ostati u slatini. Ostavio za proleće pa ćemo preleteti gruberom. Inače da sam mogao prolaziti kao ovde uradio bi bez razmišljanja...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Juče dovodili jedan novi zakup u red. Parcela 1.8 ha, nije radjena od 2005. godine. S vremena na vreme je vlasnik malo sekao iznikle bagrenčiće, inače bi zarasla totalno.

kljrBRc.jpg

dQkMdMZ.jpg

qX0beCh.jpg

2lujjwn.jpg

w6tBsQl.jpg

lCulnZD.jpg

JCGqEs7.jpg

Dare svaka ti čast. Hoćeš ovde da seješ kukuruz? Kako ćeš se izboriti sa ovolikom botaničkom baštom? Ima tu u zemlji semena i semena.

Meni poslednja, je*eš traktore - vidi kakav krajolik. Još kad sve ozeleni, prirodna lepota...

Šta je tu između ova tri stuba?
Мени је 4 слика и онај шпиц дрвећа са десне стране, замишљам чеку и себе на чеки како чекам лисице и шакале.

Nazad
Vrh