dragan.kovacev
Član
Vidi na sajtu agro standarda, oni su ga prekrstili u Dominator plugovi, a zvanicno Tursko je Aktaslar, ako sam dobro napisoКоја је марка овог Драгановог плуга, да видим имају ли двобразни и која му је цена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi na sajtu agro standarda, oni su ga prekrstili u Dominator plugovi, a zvanicno Tursko je Aktaslar, ako sam dobro napisoКоја је марка овог Драгановог плуга, да видим имају ли двобразни и која му је цена.
11.5 kj u tabli, mada imam jednu od 22 kj u tabli jos duzaObradmiki pa kolika ti je ova njiva? Tu se ne vidi kraj. I po duzini i po sirini. Ladno mozes da odspavas kad krenes i dodjes do kraja njive u 1 prohodu.
Obrade na koliko je plug, jeste kod tebe zemlja laganija sigurno ali ako sam dobro video 10 i kusur ide.Ova od 22 kj duzina 588 metara
Nije slicna vec je to vrsta sokola.Mala ptica slicna sokolu
Lemken je njegov, koliko ja znam.Оги, јел то ермо? Или сам ја нешто побркао - неко је качио слике ерма.