talianu
Član
Ni ja nisam gledao,ako je neko snimi molio bih da objavi.Da li ima negde snimak priloga na internetu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni ja nisam gledao,ako je neko snimi molio bih da objavi.Da li ima negde snimak priloga na internetu?
pa to je duuuuuga prica i jako bolna jer tad je sve krenulo naopako.......a da ne spominješ ležanje na podu dok su dežurni doktori i sestre spavali ili bili ko zna gdje
baš zato ljudi trebaju da znaju da je ležao na podu ko zna koliko,pa dok je on tebe dozvao kući pa dok si ti brata digla iz kreveta pa dok je on došao od hipodroma(još je dalje) do bolnice pa digo uzbunu katastrofa nije ni čudo što je dobio sepsu.pa to je duuuuuga prica i jako bolna jer tad je sve krenulo naopako.......
Ovo mi je jako poznato,greota za sve ljude koji se nadju u tome...takvi ljudi nemaju trunke osecaja za necije muke,patnje i nespokoj...a o nesposobnosti da ne pricam,meni je kamionska ruda pala na prst noge i rascepala ga,a kada sam otisao do bolnice docekan sam sa drekom"pa seljaku jedan na sta mislis"...ali to sada nije vazno...zeleo bih samo da napisem poslednji pozdrav nasem clanu...Petre,neka ti je laka crna zemlja i pocivaj u miru.jedan kaze ovo drugi kaze ono a mi znamo da je petar bio u kriticnom stanju tako da nam je ta dama iz admin.na tako grozan nacin skratila pola zivota!!!
Na žalost u današnje vreme preovladava sebičluk i korupcija . Svi su oni položili zakletvu samo za neke je zakletva lajanje u vetar samo da se podsetimo kako glasi У часу када ступам међу чланове лекарске професије свечано обећавам да ћу свој живот ставити у службу хуманости.Према својим учитељима сачуваћу дужну захвалност и поштовање.
Свој позив ћу обављати савесно и достојанствено.
Највећа брига ће ми бити здравље мог болесника.
Поштоваћу тајне онога ко ми се повери.
Одржаваћу свим својим силама част и племените традиције лекарског звања.
Моје колеге ће бити браћа.
У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност.
Апсолутно ћу поштовати људски живот од самог почетка.
И под претњом нећу попустити да се искористе моја медицинска знања, супротна законима хуманости.
Ово обећавам свечано, слободно позивајући се на своју част. Prosto nisam mogao da verujem kada sam jutros čuo mislio sam da se samo meni tako nešto desilo ali izgleda da nam je zdravstvo otišlo u 3 pm