Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te velike i matore se rade za preradu , skuplje je jer imaju vise masti u odnosu na meso od mladih svinja ali zato kobasice od takvih 2 godisnjih bravaca je u odnosu na ovo ispod jedne godine kako ovdje na forumu kazu "**greška i oko", svinja sto je starija ima vise suhe tvari u misicima i masnoce i kobasice kad se osuse budu mekse i bolje , ove od mladjih osusene kobasice su drvo jer im je meso voda.Takve tucemo preko godine za sveze meso. Ja sam sada imao krmacu ok 200kg i godisnjaka oko 180. Klao sam te velike nosoroge al se to gadno radi sacuvaj Boze
valjda imam sreće i ludu ženu koja voli klanje
Jbg prijatelju u moru žena koje mrze klanje kako bi ti nazvao onaj 1% koji voli to da se radi u njenoj avliji.Pozitivno ludaHmhmhm
Situacija zategnuta ko u pojasu Gaze .Kamarad da mogu definitivno bi otišao od kuće tih dana.
Posvađamo se dan pre, toga dana pa i sutradan kao i kad se spremamo da idemo na neko slavlje, to je porodična tradicija i smisao života.
A divani...
31500 din redovna cena. Manje 20% današnja cena.Pošto je klipserica
Ja sam ove godine uradio sam dva komada jedno je bilo 350 kg drugo 250 dva dana posla ,jedan dan poklao pustim ih iz boksa u traktorsku korpu i tu ih ubijem pistoljem ,operem i prenesem do mesta gde ih derem i kacim.Nema muke oko izvlacenja iz boksa ....Nema ko to da radi, zbog toga je tako.
Zar troje ne može taj posao raditi 2 dana? Bi li se i onda više umorio?Mnogo sam lakse odradio i nisam se nimalo umorio nego kad nas ima 3 troje pa onda izginem da odradim sve za 1 dan
Ljudi, da ste živi i zdravi kad vas toliko u kući ima...Danas komšija roknuo dva svinčeta preko 900kg, krmača jednom se prasila 506kg, ko june, ja sutra planiram moje.