Da li si uzeo nož od inoxa ili običan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Inox 'Ziko' samoostreciDa li si uzeo nož od inoxa ili običan?
U kojoj radnji?Juce kupio noz za masinu. Noz nije standardni kao na ovim manjim masinama sa kvadratnim presekom puza nego sa 'presecenim krugom' kako rece prodavac. Uglavnom noz je vrhunski ,tako je i placen, ali kako je radnja dobro opremljena sa svim tim 'gedzetima' za karbinje !! E to je milina... Kada se samo setim pre 30 i kusur godina kako se klalo na salasu i kakav je pojam bio recimo dobar strajher. Pa to se cuvalo samo u majstorskom cegeru . Nije bilo za kupiti valda u ono vreme ili se nije imalo para (iz ove perspektive mi sve vise deluje da se nije imalo para) a u ovoj radnji svega. Bukvalno sve za klanje. Nisam ni znao da postoje takve prodavnice...
Nož paše na standardni kvadratni izlaz puža?Noz nije standardni kao na ovim manjim masinama sa kvadratnim presekom puza nego sa 'presecenim krugom' kako rece prodavac. Uglavnom noz je vrhunski ,tako je i placen, ...
Ja sam ove koristio, za nadeve rolne sam uzimaoЈел може препорука где узети кесе за вакумирање и јел боље кесе или ролна?
Писано 100 пута ал не могу да пронађем...
Мислим и да је неко качио са кп неког што продаје...
Dobri su i ove:https://novi.kupujemprodajem.com/in...ulen-prsut/oglas/53267464?filterId=2012326448Јел може препорука где узети кесе за вакумирање и јел боље кесе или ролна?
Писано 100 пута ал не могу да пронађем...
Мислим и да је неко качио са кп неког што продаје...
Ove sam probao i ne odgovaraju za gorenje naj mizerniju, debele su muci se vakumirka.Ja sam ove koristio, za nadeve rolne sam uzimao
[/URL]