Oprema za seno i senažu

Kod mene na class balerini. Točkovi mogu biti fiksni ili pijani. Samo se odkoče. Jedino zakačaju malo za vile ako su zakrenuti 90 stupnjava u odnosu na pravi-fiksni položaj

Na sipku namestis tocak a na drugi kraj 2 manja lezaja ubacis u cev i radi super

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Добро јутро радни народе,потребан ми је број од неког ко има делове за растураче сена...конкретно један конусни зупчаник за NIEMEYER RW320 растурач/сакупљач са две главе...

Trazi nekog ko moze da napravi, tesko da ces naci polovan.

А овај који је ту био уопште није био одговарајући,делује да је од мешалице за бетон па мало дорађен брусилицом тако да нисам сигуран да може да се прави тако,без одговарајућег узорка...

Imam neku kombinaciju da prodam moje sunce grabulje, pa sam mislio da uzmem balerinu, mozel neka preporuka sta gledati, koji zahvat, na sta obratiti paznju?

Imam neku kombinaciju da prodam moje sunce grabulje, pa sam mislio da uzmem balerinu, mozel neka preporuka sta gledati, koji zahvat, na sta obratiti paznju?
Kuhn sa 3 točka.Radio sam sa njom i po vetru i ako je rosna.Ima pijane točkove i kopira teren.Malo su skuplje ali vrede.Ove jeftinije su niže i to im je mana.Ja sam sa ovima radio kao sa sunce grabljama-samo sporije.

Pre sam skupljao sa nekom Kuhn, vizuelno je lepa, nema greske, ali sporo okrece, sa 560 mora prva veci gas, sa torpedom jedva drugom da moze ici.
Kad sam kupio sebi, neka marka Represi, mnogo brze okrece, idem u skupljanju drugom brzohodnom bez problema, sa Torpedom trecom isao, ne ostavi ni travku.
Treba gledati i sto vise ruku da ima.
Ako imas mocnu presu slobodno uzmi balerinu sa vecim zahvatom.

Pre sam skupljao sa nekom Kuhn, vizuelno je lepa, nema greske, ali sporo okrece, sa 560 mora prva veci gas, sa torpedom jedva drugom da moze ici.
Kad sam kupio sebi, neka marka Represi, mnogo brze okrece, idem u skupljanju drugom brzohodnom bez problema, sa Torpedom trecom isao, ne ostavi ni travku.
Treba gledati i sto vise ruku da ima.
Ako imas mocnu presu slobodno uzmi balerinu sa vecim zahvatom.

560 je promašen traktor.On nema raspored brzina nikakav.Imao sam ga.Ja sam terao sa zetorom.Sa 560 imaš brzinu samo za transport a i tu je spor.

560 je promašen traktor.On nema raspored brzina nikakav.Imao sam ga.Ja sam terao sa zetorom.Sa 560 imaš brzinu samo za transport a i tu je spor.
Masina koja ne trazi bukvalno nikakvo ulaganje i odrzavanje, ne bih je nazvao promasenom

Masina koja ne trazi bukvalno nikakvo ulaganje i odrzavanje, ne bih je nazvao promasenom

Imao sam ga-nekih 15-ak godina.Nema brzine ni za berač ni za presu.Ne pišem izmišljotine nego iz vlastitog iskustva.Ne razumem kako to da ne traži održavanje i ulaganje.Prva mana su mu koćnice,dalje ne bih pisao.

Zasto se te lose kocnice pripisuju samo 560, dok se kod ostalih imt traktora sa istim, suvim, ne pominju. Kada se opisuje 577 niko nece da spomene da su to isto sranje kocnice kao i na 560, inace stvarno su sranje, j... ih konstruktor. A sto se tice Zetora, ovdje se to smatra za isuvise njezan i mekan traktor,i malo ih ima. tako da tu ima malo i geografije. Imam sesticu, i sto rece deks, jako ne kvarljiv traktor, ima svojih mana, ali ko ih nema, nije bas za spartanja ali je za oranje ok.

Zasto se te lose kocnice pripisuju samo 560, dok se kod ostalih imt traktora sa istim, suvim, ne pominju. Kada se opisuje 577 niko nece da spomene da su to isto sranje kocnice kao i na 560, inace stvarno su sranje, j... ih konstruktor. A sto se tice Zetora, ovdje se to smatra za isuvise njezan i mekan traktor,i malo ih ima. tako da tu ima malo i geografije. Imam sesticu, i sto rece deks, jako ne kvarljiv traktor, ima svojih mana, ali ko ih nema, nije bas za spartanja ali je za oranje ok.
Za sve koji imaju hidraulične kočnice.Nisam hteo da ulazim u detalje.
Imao sam i 560 i 540 sa mehaničkim(koje dobro rade ako se održavaju).Moj sin je sa koleginim 549,prošle jeseni,umalo prošao kroz zatvorenu kapiju.
Zetor ima 5 brzina i mnogo je bolji za operativne radove.Ne znam kakvi su ovi noviji 560 sa 14-ama a sa 16-ama katastrofa.Sa jednorednim beračem u malo boljem kukuruzu možeš da izađeš iz traktora i da obaviš sve fiziološke radnje i da ga stigneš.
Zetor je jači-malo je sporiji u oranju ali čupa.Ne znam ko može da ga svrsta u mekane traktore.Ako ćemo realno jedino su Ruski grubi.

Balerinu je najbolje pogoniti preko točkova.Brzo se okreće i možeš na malom gasu bez problema da radiš a kupi bez greške kad se pravilno podesi.

Nazad
Vrh