Bosonoga
Član
Kod mene na class balerini. Točkovi mogu biti fiksni ili pijani. Samo se odkoče. Jedino zakačaju malo za vile ako su zakrenuti 90 stupnjava u odnosu na pravi-fiksni položaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kuhn sa 3 točka.Radio sam sa njom i po vetru i ako je rosna.Ima pijane točkove i kopira teren.Malo su skuplje ali vrede.Ove jeftinije su niže i to im je mana.Ja sam sa ovima radio kao sa sunce grabljama-samo sporije.Imam neku kombinaciju da prodam moje sunce grabulje, pa sam mislio da uzmem balerinu, mozel neka preporuka sta gledati, koji zahvat, na sta obratiti paznju?
560 je promašen traktor.On nema raspored brzina nikakav.Imao sam ga.Ja sam terao sa zetorom.Sa 560 imaš brzinu samo za transport a i tu je spor.Pre sam skupljao sa nekom Kuhn, vizuelno je lepa, nema greske, ali sporo okrece, sa 560 mora prva veci gas, sa torpedom jedva drugom da moze ici.
Kad sam kupio sebi, neka marka Represi, mnogo brze okrece, idem u skupljanju drugom brzohodnom bez problema, sa Torpedom trecom isao, ne ostavi ni travku.
Treba gledati i sto vise ruku da ima.
Ako imas mocnu presu slobodno uzmi balerinu sa vecim zahvatom.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Masina koja ne trazi bukvalno nikakvo ulaganje i odrzavanje, ne bih je nazvao promasenom560 je promašen traktor.On nema raspored brzina nikakav.Imao sam ga.Ja sam terao sa zetorom.Sa 560 imaš brzinu samo za transport a i tu je spor.
Imao sam ga-nekih 15-ak godina.Nema brzine ni za berač ni za presu.Ne pišem izmišljotine nego iz vlastitog iskustva.Ne razumem kako to da ne traži održavanje i ulaganje.Prva mana su mu koćnice,dalje ne bih pisao.Masina koja ne trazi bukvalno nikakvo ulaganje i odrzavanje, ne bih je nazvao promasenom
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Za sve koji imaju hidraulične kočnice.Nisam hteo da ulazim u detalje.Zasto se te lose kocnice pripisuju samo 560, dok se kod ostalih imt traktora sa istim, suvim, ne pominju. Kada se opisuje 577 niko nece da spomene da su to isto sranje kocnice kao i na 560, inace stvarno su sranje, j... ih konstruktor. A sto se tice Zetora, ovdje se to smatra za isuvise njezan i mekan traktor,i malo ih ima. tako da tu ima malo i geografije. Imam sesticu, i sto rece deks, jako ne kvarljiv traktor, ima svojih mana, ali ko ih nema, nije bas za spartanja ali je za oranje ok.