putin
Član
Ево интересује мене,али мене занима шта тебе конкретно интересује?Како да у Невесињу направиш рентабилну производњу?Ајде прво да видимо,колики ти је шталски просјек и колико ти млекара плаћа?Коме предајеш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo!!!Potpisujem od riječi do riječi!Upravo i ja tako razmišljam!Кабасто храниво је неопходно јер су оне ипак преживари.Тов бикова је могућ само уз силажу и сламу која даје целулозу.Кажем ти улагања су морање,а паметно улагање је решење.Углавном ако планираш тиме да се бавиш идеш тим редоследом,добар објекат,квалитетна припрема хране,концентрат и наравно солидна механизација фокусирана чисто на то бављење.Ја би ишао временом на фиксирану миксерицу од мин кубик и по и онда сву ту храну измиксаш и тако дајеш.Онда ти чак је и лакша припрема,може слама донекле сијено да мјења као целулозу.https://www.youtube.com/watch?v=gijCdmgGyNA
Uradiću tako ove godine....pa uporediti sa zadnje 2-3..Nadam se pozitivnim utiscima!Ako imaš mogučnost da bar unajmiš baliranje, uveren sam, da ti pokrije taj trošak sama razlika u vrednosti sadržaja hraniva u toj senaži i prosečnom senu, košenom kasno i još onda dugo paljenom na suncu.