petarkrsmanovic
Član
Kao doksa! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.facebook.com/goran.galetinAko si to poznat si mi strasnoko pravi sledece okupljanje da kaparisem mesto odmah sad
![]()
Ako si to poznat si mi strasnoko pravi sledece okupljanje da kaparisem mesto odmah sad
![]()
Komšija na tvom mestu bi se pokrio po ušima.
Nas 'domaćina' je bilo svega jednocifren broj a ti nas izdade. Prijavio si se pa otkazao, pa si sad malo pokvario reputaciju..
idemo svi kod @dulkearpad,pa onda u aqvpark da lezimo kao nilski konjiSledeće okupljanje kako smo juče pričali treba da bude u Segedinu.
Sledeće okupljanje kako smo juče pričali treba da bude u Segedinu.
ajd dobro,kad već insistiras ici cemo u BudimpestuJa ne mogu da pratim sta ti Gorane zapravo hoces... te okupljanje u Segedinu, te neke kobile, te neki sajam...
znas da sve volim,a njihov koncert je sigurno bio odlicanBio u decembru koncert Nightwish u Budimpešti i nisam mogao da nađem saputnika odavde a ni na kraj pameti mi nije bilo da pitam tebe Gorane da idemo zajedno.