petarkrsmanovic
Član
Kao doksa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.facebook.com/goran.galetinAko si to poznat si mi strasno ko pravi sledece okupljanje da kaparisem mesto odmah sad
Ako si to poznat si mi strasno ko pravi sledece okupljanje da kaparisem mesto odmah sad
Komšija na tvom mestu bi se pokrio po ušima.
Nas 'domaćina' je bilo svega jednocifren broj a ti nas izdade. Prijavio si se pa otkazao, pa si sad malo pokvario reputaciju..
idemo svi kod @dulkearpad,pa onda u aqvpark da lezimo kao nilski konjiSledeće okupljanje kako smo juče pričali treba da bude u Segedinu.
Sledeće okupljanje kako smo juče pričali treba da bude u Segedinu.
ajd dobro,kad već insistiras ici cemo u BudimpestuJa ne mogu da pratim sta ti Gorane zapravo hoces... te okupljanje u Segedinu, te neke kobile, te neki sajam...
znas da sve volim,a njihov koncert je sigurno bio odlicanBio u decembru koncert Nightwish u Budimpešti i nisam mogao da nađem saputnika odavde a ni na kraj pameti mi nije bilo da pitam tebe Gorane da idemo zajedno.