Okupljanje forumaša na Novosadskom sajmu 2012 god.

Da je vikend pa i nekako...ovako posao ne dozvoljava, teši me što eto nije lepo vreme, a veliku želju sam imao da dođem, dva sajma sam propustio...i još ulaz za dž....lepo se družite i što više slika napravite, neka vas vreme bar malo posluži.

Mi smo usli prvi dan za dz (nas trojica), dok su jos ovi na ulazu bili pogubljeni i neuhodani :osmeh:

Nije bitno čega je sajam i gde, i nema veze sad sa temom, kao što rekoh, želim vam lepo druženje.

Ako vam je potreban pečat neke firme za grupnu propusnicu neka mi se neko od moderatora obrati na pp da se dogovorimo u koje vreme da se nađemo ispred sajma ja ću vam izneti pečat pošto sam po ceo dan na sajmu.

Ja sam danas dobio neku ulaznicu na kojoj piše da je cena 300 din. Za koga su te ulaznice namenjene (grupna poseta, đaci, penzioneri...), odnosno da li će me pustiti sa njom jer očigledno ne ličim ni na đaka ni na penzionera.:osmeh:

(Da li i te ulaznice važe za nagradnu igru?)::traktor::

Najverovatnije ću i ja da dođem u sredu i gledaću da stignem na skup forumaša (ne zavisi od mene), ali samo na skup jer posle toga nemam vremena za grupni obilazak štandova pošto postoji mogućnost da ću morati da se vratim oko 13h, pa da vidim što više od sajma...

U koliko je sati okupljanje forumaša u sredu 16.5. ?

Ispred ulaza u Sajam ili gde već?

Nazad
Vrh