Okupljanje forumaša na Novosadskom sajmu 2012 god.

Ljudi ovde se ne pise ko kada ide,nego ako neko moze da dodje u sredu,tada cemo se okupljati mi forumasi,a spontana okupljanja dogovarajte preko p.p.

OK sreda a u koliko sati?

Ajd onda u sredu,skup u 9 na platou ispred ulaza u pola 10 se predaje spisak za predaju ulaznica.
Ako ima zainteresovanih izlagaca nek nam se obrate da ih posetimo. :osmeh:

Evo jednog predloga.

---------- Poruka napisana 06-05-12 u 16:16 ---------- Prethodna poruka je 05-05-12 at 22:15 ----------

Ljudi ovde se ne pise ko kada ide,nego ako neko moze da dodje u sredu,tada cemo se okupljati mi forumasi,a spontana okupljanja dogovarajte preko p.p.

Sam sebe citiram!
Spontana okupljanja dogovorajte preko p.p.
Ova tema je za organizovan skup!

Turio sam zvanicno obavestenje.

U koliko ima zainteresovanih standova da nas ugoste molio bi ih da mi se jave na p.p. kako bismo se dogovorili za planirano vreme koliko da traje obilazak cisto da imamo neki raspored da kao ekipa budemo zajedno,a opet da kasnije svako moze samostalno da pogleda sta ga interesuje.

Ja planiram u nedelju da dodjem s drustvom, a onda cu jos jedan dan i s porodicom, tako da gledacu da to bude sreda, da se sretnemo i druzimo.

U sredu 16.05.2012. skup na platou ispred glavnog ulaza u 9h do 9 i 30h skupljamo pare i pravimo spisak za ulaznice posle toga idemo po karte i ulazimo levo u hale koje vode do standa ZP hibrida koji su nas sve pozvali na gostoprimstvo tu cemo uz prijatno druzenje posedeti nekih sat,sat ipo do 11h i sacekati eventualne kolege koje kasne ili su taj dan na sajmu a ne mogu ceo dan da budu sa nama nego ce doci samo da nam se jave.
Posle toga krecemo dalje u obilazak sajma,ako nam jos neko posalje pozivnicu i njih cemo RADO posetiti.
:osmeh:

---------- Poruka napisana u 21:44 ---------- Prethodna poruka je at 21:42 ----------

P.S. Oni se spremaju:
08052012414.jpg

08052012415.jpg

08052012416.jpg

08052012417.jpg

08052012418.jpg

08052012420.jpg

Sad dosao sa sajmista da ne vredjam nikog ali ozbiljne firme vec postavljaju masine,zeleni su vec parkirani sa sve zastavama jedino ne znam sta radi par IMT plugova tamo,mozda su ostali od lane. :haha:

Nazad
Vrh