Okupljanje članova Poljoinfo na Kosmaju 28. avgusta - Velika Gospojina

Zaokruzicemo na dvadeset..

Pa momci, neće se samo jesti hleb, dvadeset hlebova po 10 parčića je 200, odnosno za 30 do čak 40 prisutnih ispada 5 do 7 parčića po glavi !!!! Pa ko će to pojesti?!

A pored toga, zna se da mnogo pečenje, naročito jagnjetinu, jedu bez hleba, tako da i sa 10 hlebova ima da ostane.

Rale 83
pita moj zena , dal da ponesekoficu paradajza za salatu​

Što se mene tiče svaka salata je dobrodošla! :osmeh:

:ppozdrav:

Jagnjeca salata za mene!
Posto ce Rale da pokupi Noneta, ako sam dobro razumeo, hocete li da se onda skupimo na onoj pumpi u Glibovcu pa da zajedno idemo? Ne znam da li znate put od Mladenovca preko Koracice na Kosmaj. On izbija gore na sportske terene gde je skup.

Ja u nedelju ujutru idem do dede u Ratare da mu odnesem i isecem prase i posle toga stizem. U svakom slucaju stizem do 10 gore.

Jagnjeca salata za mene!
Posto ce Rale da pokupi Noneta, ako sam dobro razumeo, hocete li da se onda skupimo na onoj pumpi u Glibovcu pa da zajedno idemo? Ne znam da li znate put od Mladenovca preko Koracice na Kosmaj. On izbija gore na sportske terene gde je skup.
Put Mladenovac ~ Topola.. Posle pumpe ~ NIS-ove sa desne strane , ides jos jedno 500 metara, i skrenes desno kod Crkve , i samo pravo.. Put za Ivancu .. Pa Koracica i tu ste.

Jagnjeca salata za mene!

Moze najbolje da se veceras cujemo na mob

Oceli neko neko da zamoli svoju lepsu polovinu da napravi tortu sa plazmom i pavlakom
ZNACI TRAZIMO DOBROVOLjCA ZA DONACIJU TORTE

Poslednja izmena od urednika:
ja ti maestro robins cukaneca rale kostovic mmb karalic none sa porodicama bice nas oko 30 dosta ko jos dodje dobro dosao necemo nikog moliti umalo da zaboravim ima sanse da dodje savoris prebacice se nekako ako dodje ja ga vozim u bosnu

neka vam je Bog na pomoći , organizator je onaj što već tri Rume obećava da će doći , daj bože da u nedjelju umjesto levaka na telefon ne dobijete ''besplatno obavještenje.......'' :haha: :haha: :haha:

Pa čovek ne "postizava" da bude svuda. E kad bi sve prese i žene koje čekaju na njega stale u red bilo bi kao kod Dafine u ono zlo doba. :osmeh:

E ovo sa Dafinom si ubo ko prstom u onu stvar! Ne mogu da prestanem da se smejem:haha: Francuz druze, pa jel to ima i navece? Ako je kod Dragana zurka kazi mozda bi mogo da vas nadjem i da ti pomognem. Ja sam juce poceo da gladujem i da se spremam za tu jagu.
Drago mi da najzad upoznam Kostovica!

Nazad
Vrh